Citat

Böcker

Offshore

Offshore är ett modernt äktenskapsdrama som ställer frågan om de äkta hälfterna någonsin ska få varandra? Kan man få kärlek, respekt och gemenskap när man lever så skilda liv? Hur vidmakthålls längtan och passion? Vad för man vidare till nästa generation?

Isak är djuphavsdykare vid oljeborrplatt-formarna i Nordsjön och hans hustru Ingrid arbetar på ett äldreboende. Isaks arbete tar all hans koncentration i anspråk, det är spännande med ständigt nya utmaningar och han tjänar bra med pengar. Efter en månad till havs kommer han hem som efterlängtad helgpappa och älskare. Men sedan? Under mannens bortavaro sköter Ingrid allt det vanliga, det så kallade lilla livet, det som Isak aldrig hinner komma in i.

Sagt om Offshore:
”Aino Trosell är värd en stor läsekrets. Hon är helt enkelt en nordisk författare och vi har inte så många av den sorten”.
Göteborgs-Tidningen

”Offshore är en roman med en nästan thriller-liknande spänning, och det är uppenbart att Aino Trosell i den här boken visar att hon är en ovanlig och ovanligt intressant författare.”
Göteborgs-Tidningen

”När Trosell visar sin bästa sida, tror man att man faktiskt förstår någonting om den sårbara människans natur och hennes förmåga att hela sig själv. Det ger respekt.”
Göteborgs-Posten

Offshore Köp boken här >>
Pressbild ljudbok >>

Författare: Aino Trosell
Uppläsare: Marie Richardson
Uppläsare: Jakob Eklund

Format: ljudbok, e-bok
ISBN ljudbok: 978-91-7607-054-3